Tid for drenering!

Storåsen AS holder til på Sjusjøen, men har også nylig åpnet en avdeling på Biri, vi tar på oss oppdrag i Lillehammer, Biri og Moelv omegn.

Hensikten med drenering er at vann ledes bort fra grunnmur/kjeller. Drenering er viktig for innemiljøet og kan øke verdien på din bolig.

Vinteren er en fin tid å utføre drenering, da det er mye mer skånsomt for terrenget rundt huset og for å minimere inngrep. Det er i tillegg tørt på denne tiden av året som er en stor fordel. Vi har lang erfaring med graving, og drenering rundt både boliger, fritidsboliger, garasjeanlegg, næringstomter m.m.

Vi innehar alt av godkjenninger og dokumentasjon som trengs for en trygg og god opplevelse. Vi etterstreber høyt fokus på oppfølging og dokumentasjon slik at vi sikrer at kunden føler seg godt ivaretatt.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hjalmar Rogne

Tlf: 99531747

Mail: hjalmar@storasen.no

Trenger du hjelp til graving, transport eller vedlikehold?

Nå er snart sommeresesongen i gang, og sitter du med tanker om å ruste opp vegen din, tilbygg, bod, eller rive og bygge nytt. Da kan du ta kontakt med oss enten via telefon 62000818 eller pr. mail firmapost@storasen.no for en uforpliktende prat.

Jobb for Fundamentgruppen i Hafjell

Bestillingslista fylles raskt da sesongen er kort på fjellet så det kan være lurt å være ute i god tid 🙂

Graving av tomt Brumunddal
Transport

Ønsker samtidig alle en riktig god forsommer 🙂

Langhelg 13.-17. mai

Det er duket for langhelg for mange av våre hytteeiere, vi får en del spørsmål om vær og føre, derfor tenkte vi det kunne være greit med en orientering om forholdene på Sjusjøen 🙂

Vegene er snøfrie og kjørbare. Vi har avsluttet brøyting for i år da teleløsningen har begynt for fullt.

Vi takker for et godt samarbeid gjennom vinteren, og ønsker alle en fantastisk helg i fjellet og god 17.mai.

PS: fremdeles mulig å få seg en tur på ski for den som ønsker 😉