GOD JUL

Da er julen kommet. Vi i Storåsen AS ønsker med dette alle ei riktig god jul og håper alle får en fin og fredfull jul enten det er til fjells eller ikke. Vi har kommet i gang med nytt brøytesystem og gjør oss stadig nye erfaringer underveis. Vi har stor tro på at dette vil blir bra etter hvert som vi kommer oss skikkelig inn i de nye måtene å gjøre ting på. Som mange har fått med seg så trenger vi også litt tid på å lære oss å jobbe etter helt nye metoder. Folk er stort sett imøtekommende og har forståelse for at også vi har noen utfordringer med å sette oss inn i det nye systemet. Nå før jul har vi brøytet en vedlikeholdsrunde så det er fremmkommelig til de hyttene som er med på brøyteavtalen. Det er kommet ca 2-5 cm fjærlett snø på toppen som man lett kjører i og ellers er Sjusjøen i full julestemning og nykjørte løyper 😉

Om noen skulle få noen problemer i forbindelse med brøyting og veger så er vakta tilgjengelig på 91197360. Om noen fremdeles ikke får logget seg på nettsiden hvor man melder behov for brøyting så kan dere sende mail til firmapost@storasen.no

VIL DA TIL SLUTT ØNSKE ALLE EN FREDFULL OG GOD JUL