Vinterferie:)

Da har endelig roen senket seg. Gutta har fått brøytet alt klart, og vi vil derfor bare ønske alle en superfin vinterferieuke og håper alle koser seg i oppholdsvær;)

Om det ellers skulle dukke opp noe er Vaktnr 91197360

Ha en flott uke alle:)

Været på fjellet

Vinden flytter på snøen og det må påregnes at det vil føyke igjen på utsatte steder. Alt har blitt brøytet på dagen idag. Så om du kommer på hytta og det er ufremkommelig må du ringe vakttlf 91197360 og om været drar seg til mer må det også kunne påregnes noe ventetid.

Lavere på sjusjøen, sentrum og ned er det roligere og ferdibrøytet.

OBS varsel!

Vegsentral har nå sendt ut obsvarsel og vi velger derfor å be folk tenke seg godt om før de legger ferden til fjells i kveld og i morgen. Nå er det ingen garanti for fremkommeligheten når været først starter!

«Obs-varsel utstedt tirsdag 13.februar 2018 kl.12:26 Norsk normaltid. (kl.13:26 sommertid).

Gyldig til 2018-02-15 11:26:30
Beskrivelse av varselet: Fra onsdag ettermiddag sterk vind og lokalt vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge.
Fjellet i Sør-Norge:
Fra onsdag ettermiddag vil sterk vind med snø og snøfokk gi lokalt vanskelige kjøreforhold i fjellet. Mest nedbør ventes fra torsdag morgen. I vestlige områder ventes liten og kan hende full storm fra onsdag kveld og frem til torsdag ettermiddag.»

Vegen er farbar

Nedbøren har endelig avtatt. Hovedvegen samt sideveger er nå farbare og hyttene brøytes etter dette og det vil være åpent innn il samtlige hytter innen onsdag.

Bli hjemme hvis du kan!

Det er så mye kaos inne i fjellet og det står biler langs hovedveg og vi har ikke sjans til å få alle inn dit de vil. Så om du ikke MÅ på hytta så bli hjemme!

Vakttlf er det såpass pågang på så vi rekker ikke å få svart alle engang. Fjellet jobber imot og det må vi desverre bare akseptere.

Ufremkommelige veger!

Det er nedbør, tåke og vind. Ingen hytter innenfor bommen på Storåsen kan forventes fremkommelige før været roer seg. Alle gutta holder på for fullt selv om det ikke ser slik ut! Så tenk dere godt om før dere reiser til fjellet!

Hovedvegen kan bli stengt uten forvarsel!

Vaktnr 91197360

God helg

Etter en ny runde meg rydding av snø, har gutta tatt en velfortjent helg, og vi kan meddele at samtlige hytter skal være klare til bruk!

Ønsker alle en riktig god helg:)

Det snør det snør……

Ny uke og ny runde med nedbør med påfølgende vind. Det laver ned ute og gutta er igjen igang med å brøyte og det ser ut som om vi får en skikkelig runde denne gangen også. Det skal snø mye frem til i morgen utpå dagen og på kvelden skal vinden ta seg opp. Gi beskjed på vakttlf 91197360 om du har tenkt deg opp før fredag 15:00. Det ser ut som om vinden kan holde det gående til langt ut på fredag ettermiddag så det kan medføre krevende forhold og noe ventetid mht brøyting, da det er mange som vil frem. Håper alle viser forståelse og tålmodighet til gutta i felten:)

Det går likar no…

5C1CBD3B-0A3F-4359-B264-E42B7F178669
Etter tre døgn uten særlig søvn har gutta fått åpnet vegene igjen. De står på døgnet rundt for at Akuratt du skal komme frem Akuratt når du har tenkt det, selv om naturen strider imot. Takk til alle som viser gutta i felten at dere setter pris på de. For de gjør virkelig en bra jobb! (Spesielt sett fra mine øyne som følger med på alt de gjør for å åpne vegene til totalt 1200 hytter!)

VAKTNR 91197360

Ønsker alle en flott helg, og husk «vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg»

Vegen er åpen igjen

Hovedvegen innover Storåsen-Aksjøen er åpnet igjen. Gutta holder på døgnet rundt og vil i dag prøve å åpne opp inn til hyttene igjen…. Før det kommer mer snø. Om du har tenkt deg oppover på hytta send SMS TIL VAKTNR 91197360.

 

Ønsker alle en fortsatt fin dag.