Vi søker maskinfører og lastebilsjåfør på heltid!

Vi har ledig jobb for en flink maskinfører og lastebilsjåfør på heltid og søker deg som har lyst til å jobbe på en av Norges mest besøkte feriedestinasjon. Hos oss har vi et godt arbeidsmiljø og maskinparken vår er topp moderne. 

Hovedarbeidsområder:

Utgraving av hyttetomter
Vegvedlikehold
Brøyting
Annet forefallende

Ønskede kvalifikasjoner:

Maskinførerbevis
Førerkort; B, T, BE, C, CE
Maskinstyring GPS erfaring
Smartdok
Gode kommunikasjonsevner, norsk og engelsk

Personlige kvalifikasjoner:

Fleksibel
Serviceorientert og kunne samarbeide i team
Høy arbeidskapasitet
Like å få mye ansvar

Vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd, og trenger flere som er interessert i et godt rykte og gode resultater.
Ser frem til å høre fra deg.

Om oss:

Storåsen AS ble stiftet i 2012 og holder til på Sjusjøen, hvor vi utfører service for hyttefolk.  Vi utfører alt innen graving, vegvedlikehold og utfører vinterbrøyting for hytteeiere og på fylkesveger. Selskapet har vokst fra 2 til 16 ansatte og vi er nå på utkikk etter en dyktig maskinfører.

Send oss en kort søknad med CV  firmapost@storasen.no

Vi søker Kontormedarbeider, heltid!

Storåsen AS ble stiftet i 2012 og holder til på Sjusjøen, hvor vi utfører service for hyttefolk. Og alt innen graving, vegvedlikehold, brøyting av både hytter og fylkesveger etc. Selskapet har vokst fra 2 til 14 ansatte og vi er nå på utkikk etter noen som kan passe inn her i den administrative delen.

Hovedarbeidsområde:
Regnskap i samarbeid med regnskapskontor
Sentralbord / telefon
Besvare mail
Betjene hyttefolk med smått og stort
Salg
Nettside

Økende kvalifikasjoner:
Utdannelse innen kontorfag eller annen relevant utdannelse
Erfaring med bruk av IT-verktøy
Smartdok
Gode datakunnskaper
Gode kommunikasjonsevner, norsk og engelsk

Personlige kvalifikasjoner:
Fleksibel
Serviceorientert og kunne samarbeide i team
Høy arbeidskapasitet
Like å få mye ansvar

Send i første omgang CV og søknad til firmapost@storasen.no

Vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd, og trenger flere som er interessert i et godt rykte og gode resultater.
Ser frem til å høre fra deg.

Vegen åpnet igjen

Vinden og nedbøren har roet seg noe og vi åpner vegen igjen innover Storåsen.

Kjør forsiktig og god tur:)

Vegen stengt innenfor Storåsen!

Pga vind og ekstremt dårlig sikt har vi besluttet å stenge vegen innenfor bommen intill været roer seg.

Vi oppdaterer så fort det blir noen endring.

Været har roet seg for denne gang

Gutta har stått på fra den gryende morgen for å åpne vegene etter vindens arbeid, og det ser ut til at de fleste kom seg velberget hjem etter nyttårsfeiringen.

Minner samtidig på at om noen fremdeles mangler innlogging til brøytestjenesten vår bør ta kontakt via Mail til firmapost@storasen.no
Da det fremdeles er noen som har reist på hytta uten og melde inn via nettsiden.

Ønsker alle et fortsatt godt 2019:)

Siste kolonnekjøring for i dag! 01.01.2019

Vinden herjer og vi er nå nødt til å ta siste tur inntil været roer seg. Brøytemannskapet reiser fra Storåsen 21:00 så gjør deg klar for å henge på på turen ut igjen! Og alle sammen! Kjør forsiktig!

Obs varsel, mye vindt 1.januar

YR.NO
Det meldes 1.januar om mye vind i fjellet. Det er derfor lurt å planlegge godt i forhold til hjemreise. Da det er meldt bortimot 20m/s, De som vet at de må ha bilen hjem i rimelig tid bør derfor vurdere om de bør parkere langs hovedvegen, dette gjelder da i hovedsak innenfor bommen på Storåsen og innover.

Vi vil også få ønske alle et riktig godt nytt år. Vi gleder oss til nye utfordringer i 2019, Og håper alle husker å vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg <3

GOD JUL

Da er julen kommet. Vi i Storåsen AS ønsker med dette alle ei riktig god jul og håper alle får en fin og fredfull jul enten det er til fjells eller ikke. Vi har kommet i gang med nytt brøytesystem og gjør oss stadig nye erfaringer underveis. Vi har stor tro på at dette vil blir bra etter hvert som vi kommer oss skikkelig inn i de nye måtene å gjøre ting på. Som mange har fått med seg så trenger vi også litt tid på å lære oss å jobbe etter helt nye metoder. Folk er stort sett imøtekommende og har forståelse for at også vi har noen utfordringer med å sette oss inn i det nye systemet. Nå før jul har vi brøytet en vedlikeholdsrunde så det er fremmkommelig til de hyttene som er med på brøyteavtalen. Det er kommet ca 2-5 cm fjærlett snø på toppen som man lett kjører i og ellers er Sjusjøen i full julestemning og nykjørte løyper 😉

Om noen skulle få noen problemer i forbindelse med brøyting og veger så er vakta tilgjengelig på 91197360. Om noen fremdeles ikke får logget seg på nettsiden hvor man melder behov for brøyting så kan dere sende mail til firmapost@storasen.no

VIL DA TIL SLUTT ØNSKE ALLE EN FREDFULL OG GOD JUL

Orentering om brøyting

Som alle nå kanskje har fått med seg så har vinteren kommet og brøytingen er i gang. Vi må begynne med å rose alle de hytteeierne som har meldt sin ankomst via .

Det ble i forbindelse med første helgen med brøyting mye rot iht brøytingen og det beklager vi og vi vil forsikre alle om at ingen vil bli belastet for disse turene. Systemet på hjemmesiden er slik at om det meldes etter 21:00 vil du få opp melding om at det er meldt for sendt, de som ikke skal opp før på ettermiddagen vil ikke bli belastet for noe gebyrer selv om meldingen dukker opp. Det ser ut til at vi sakte men sikkert skal få til dette i sammarbeid med dere hytteeiere, og håper vi kan være greie med hverandre både vi og dere slik at overgangen til nytt system blir så hyggelig og bra som mulig. Vi har forståelse for at det er mye nytt for dere å sette dere inn i også. Og alle tilbakemeldinger er GULL verdt 🙂

Om noen fremdeles mangler info / Innlogging etc ta kontakt fortløpende med oss på firmapost@storasen.no

NYTT BRØYTEOPPLEGG 2018/2019

Infobrev brøyting 2018/2019

Fra og med kommende sesong vil det bli iverksatt et nytt system for brøyting i ditt hytteområde. Dette er et opplegg utarbeidet i samarbeid med EAK Vel , Sjusjøen Vel, Storåsen AS og Pihl AS. Vi minner om at brøyteopplegget er en frivillig ordning, men bare de som har brøyteavtale kan kjøre helt inn til hytta. Uten inngått brøyteavtale er det ikke tillatt å kjøre bil innover stikkvegene. Da skal parkering langs hovedveg benyttes.

Brøytingen blir i år styrt gjennom en egen nettside hvor hytteeierne må melde sin ankomst senest 12 timer før ankomst. Denne ordningen er kommet i stand for å spare miljøet, maskiner, utstyr og mannskap. Dette vil bli mer rettferdig både for hytteeiere og entreprenør i forhold til betaling av brøytingen.
For å registre første gang:
Send mail. til ellen@storasen.no for veiledning
Logg inn på nettadresselink her: Hyttetjenester
Prisliste brøyting 2018/2019 alle priser er inkl. mva

Pris for å sette brøytestikker er 250,- + 12,50,- pr. Stikke

Fastpris 3800,- Sjusjøen, 4300,- innenfor bom på Storåsen, Inkluderer 20 turer.
Pris avhengig av område. Fastpris for brøyting vil komme som forskuddsbetaling i forkant av sesong og inkluderer 20 turer. Ved å betale denne er du påmeldt ordningen. Om det ikke betales vil ikke brøyting iverksettes. En tur er hver gang vi må foreta brøyting av hytta, om det er meldt tur eller vedlikehold. Med vedlikeholdstur menes brøyting ved store snøfall og eller drivsnø pga vind. Ca 20cm i vegen. Vedlikholdsbrøyting bestemmes av Storåsen AS. Om det meldes ankomst da det ikke er behov for brøyting vil ikke hytteeier belastes for tur heller.

• Pris pr. tur er 150,- (SJUSJØEN)/170,- (INNENFOR BOM) (etter 20 turer)

Påmeldte turer / vedlikeholdsturer.

Pris pr. tur som er meldt for sent , merkostnad på 250,- i tillegg
Alt meldt under 12 timer i forkant.

Utrykning 1200,- for første time deretter 1000,- pr. time. MINDRE ENN 2 TIMER TIL ANKOMST
Når hytteeier melder fra når de er på veg / står ved hytta. Meldes det fra for sent kan en ikke regne med at det er brøytet ved ankomst.

• Ureglementert kjøring uten avtale vil kunne medføre gebyr 750,-
• Snørydding utover dette etter avtale og egne satser.
• Tjenester utover fastpris godkjennes av hver enkelt i appen/nettside.

Det kan oppstå hindringer hva gjelder vær / teknisk svikt som kan hindre jobben vår. Dette vil da varsles på SMS.
Vi holder fremdeles på å arbeide med appløsningen, og ber om forståelse om eventuelle endringer underveis.

Ny vurdering taes i sammarbeid mellom Vel foreninger, Pihl AS og Storåsen AS etter endt sesong.

ALLE HYTTER SKAL MERKES MED HYTTENR GODT SYNLIG FRA VEG!
Har dere endres brukerinfo send opplysniger til
firmapost@storasen.no
Navn: Hyttenr/område: Gårds og Bruksnr hytta: Tlf: Adresse: