Orentering om brøyting

Som alle nå kanskje har fått med seg så har vinteren kommet og brøytingen er i gang. Vi må begynne med å rose alle de hytteeierne som har meldt sin ankomst via .

Det ble i forbindelse med første helgen med brøyting mye rot iht brøytingen og det beklager vi og vi vil forsikre alle om at ingen vil bli belastet for disse turene. Systemet på hjemmesiden er slik at om det meldes etter 21:00 vil du få opp melding om at det er meldt for sendt, de som ikke skal opp før på ettermiddagen vil ikke bli belastet for noe gebyrer selv om meldingen dukker opp. Det ser ut til at vi sakte men sikkert skal få til dette i sammarbeid med dere hytteeiere, og håper vi kan være greie med hverandre både vi og dere slik at overgangen til nytt system blir så hyggelig og bra som mulig. Vi har forståelse for at det er mye nytt for dere å sette dere inn i også. Og alle tilbakemeldinger er GULL verdt 🙂

Om noen fremdeles mangler info / Innlogging etc ta kontakt fortløpende med oss på firmapost@storasen.no