Hänt i veckan….. uke 22

Sommeren er kommet for fullt på Sjusjøen og det er mildt sagt fantastisk nå om dagen 🙂

Vi i Storåsen holder på med mye forskjellig på sommeren og vi ønsker å gi alle et innblikk i hva vi driver med. Tenker også det er en fin måte for alle å få med seg litt praktisk info som også som dukker opp fra tid til annen.

Nytt av året er at bommen på Storåsen er blitt en permanent løsning året rundt og mange har undret seg over at kortet de hadde i vinter ikke fungerer lenger. Men det har seg da slik at det er Pihl AS som drifter bommen på sommerstid (fra og med 1. mai til og med 31. oktober,) Kort for sommerbom fikser du enkelt ved å kontakte Pihl. Legger ved link her: http://pihlske.no/bomkort-storasen-sommeren-2018/ , Mens kortet du da hadde i vinter kan du finne igjen fra og med 1. november og turene du hadde til gode ved slutten av sesongen vil da fremdeles være gyldige til bruk på vinterstid.

I morgen 16:00 åpner Birkebeinervegen over til Messelt

NB: Bålforbudet gjelder også på fjellet her nå. Hilsen brannvesenet.

Så tilbake til litt av hva vi holder på med:

Etter at snøen ble borte har det endelig blitt «føre» for å ordne gjerder som har fått litt hard medfart i vinter, veldig greit å være ferdige med det til sauen slippes.

De siste stikkene som telen endelig har gitt slipp på har også blitt ryddet vekk fra grøftekanten:

Alexander til tjeneste etter han har levert et lite gruslass til en fornøyd hytteeier. Ferden går videre hvor kloring av veg står på tapetet.

Geir Atle holder på på veganlegget til nye E6, her er det full aktivitet kan man trygt si:

Vi holder også på å grave ny VA trase innenfor skistadion på Sjusjøen. Det er et nytt spennende prosjekt vi holder på med for grunneier Pihl:

Simen kjører masser på Biri, her er det trangt om plassen:

Kara planlegger de neste trekkene fremover for å gjøre veger og løsninger rundt omkring bedre for alle som ønsker å benytte fjellet:

Men det er ikke bare jobb heletiden, (hvertfall ikke «kontordama» og barna ):

Helt til slutt vil vi minne alle på hvor viktig det er å rydde opp etter seg da man ferdes i det fri 🙂

Ønsker alle en riktig god helg 🙂